Healing och helhet

Jag ger nu elevbehandlingar i healing och du är välkommen att först prova på och njuta på healingens läkande kraft. ( jag har tystnadsplikt )


Jag fungerar som ett verktyg, kanal, och livsenergin flödar genom mina händer. Livskraften går dit den behövs. Universum vet vad du behöver !

Healing är ett fantastiskt sätt att ställa din kropp till en självläkningsprocess och ladda ny energi till dina batterier. Genom healing vill man skapa välbefinnande och återställa balansen i din kropp, själ och ditt sinne. Det engelska ordet HEALING betyder läkning, det låter väl underbart.

Healing är även en underbar komplettering vid en sjukdom då man kanske behöver en hel del ny kraft för att orka i sin vardag.

Alla obalanser sätter sig i den fysiska kroppen sist, som en fysisk symptom, innan dess finns obalansen redan i de andra kroppshöljerna. Det betyder att den har redan funnits där ett tag. Och när vi inte pausar och lyssnar kroppen i tid, kommer de fysiska symtomen fram.

Om du utsätter din själ och din kropp en lång tid för olika typ av negativ påverkan -fysisk, mentalt, känslomässigt eller själsligt nivån, då blir en obalans lätt ett faktum. Böja se dig som en helhet. Alla delar är viktiga för att vi ska vara i balans.

Du kanske har utsätts för långvarig stress, sömnlöshet, sorg, oro, ilska, ångest, fysiskt ont och värk, orkeslöshet och trötthet, svårt att ta beslut, känslan att livet saknar mening eller att du hamnar hela tiden på olika typ av liknande livs händelser som du inte trivs med. HEALINGEN är en behandlingsform som går just dit det behövs.

Under healingen kan du känna dig glad, avslappnad, ser färger eller bilder och får nya tankar och insikter, kanske möter du din skyddsängel, visa känner en kyla, våssa känner värme eller som att energin går våg rörelse, kanske vill man gråta eller man känner en otroligt kärlek och ömhet och mycket mer. Eller du könner inget särskilt, bara lungt och fint. Upplevelserna under healing och även efter healingen, är väldigt individuella.

Efteråt kan du känna dig trött och vill vila eller vis och handlingskraftig eller kanske som en tung 'ryggsäck' ramlat bort eller en rensningsprocess sätts i gång, vissa kan bli ledsna och gråter utan att veta varför, och det är helt ok. Bara låta de undertryckta känslorna komma till ytan, men lägg inte någon skuld på dig själv för det som varit och sedan släpp det gamla, för healingen vill lösa upp blockeringar som du bör inom dig.

Det som är fint med NUET, är att du kan välja tänka på det positiva och nya saker istället de gamla. Och healing är ett behandlingsform som kan hjälpa dig på din väg att hitta tillbaka till din egen styrka.

Då blir vår livskraft stark och livsenergin flödar fritt och du känner vem du är och vad du vill. Och då är du i balans och harmoni med allt levande.


Ingen fråga är för liten så
om du undrar något
eller du vill boka tid
ring mig eller skicka sms
då ringer jag tillbaka
070-495 1376

Du är välbemött och hjärtligt välkommen att få healing hos mig!

Raisa

PS Jag går min healing certifikat utbildning hos Speak of spirit, Helen Olausson, Ronneby och Colin Bates, England, men har dock i mina Stockholms år lärt mig även (ca 16 år sedan) Reiki healing, zonterapi 1år, öronakupunktur.